Showwwcase.nl, onze nieuwe feedback tool

Wij zijn altijd bezig om het proces voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites te optimaliseren. Nu werd het tijd om het ontwerpproces nog leuker en makkelijker te maken voor onze klanten. Onze klanten zijn tijdens het ontwerpproces altijd nauw betrokken. Om het voor de klanten nog makkelijker te maken om de juiste feedback te geven, zijn wij op zoek gegaan naar een tool waarmee de klant op elke plek binnen het ontwerp een reactie kan plaatsen.
Feedback tool webdesigners

De oplossing

Showwwcase biedt deze oplossing. Dit is een online omgeving waarbinnen onze ontwerpers samenwerken met onze klanten. Deze tool zorgt ervoor dat het communiceren en samenwerken een stuk beter verloopt. Klanten kunnen op deze manier heel snel op elke plek binnen het ontwerp een reactie plaatsen. Ook kunnen wij alle pagina’s aan elkaar linken, zodat de klant een volledig prototype te zien krijgt en het is een volledig NL-talige tool. Wel zo handig. Hieronder staan alle voordelen nog even op een rijtje.

Alle voordelen op een rij

  • Onze klanten kunnen nu snel op elke plek binnen het ontwerp een reactie plaatsen.
  • De klant kan vanuit het ontwerp ook klikken op de links, waardoor je een volledig prototype te zien krijgt.
  • Je kunt nu snel alle vorige versies nakijken in een mooi ronde overzicht.
  • Je kunt nu ontwerpen goedkeuren en alle reeds goedgekeurde ontwerpen nog terugkijken.
  • De tool is volledig NL-talig en beschikt over een zeer eenvoudige help functie.

Showwwcase, de feedbacktool voor webdesigners

Showwwcase is een Nederlandstalige feedback tool voor designers. Vanaf vandaag maken wij ook gebruik van deze mooie tool.