Hosting

Je wilt beginnen met een website of webshop; hoe start je? Je begint met het kiezen van een hostingpartij. Lees snel wat hosting inhoudt en waarom je voor ons moet kiezen.

 

Wat is hosting?

Hosting betekent dat je een stukje opslag huurt van een server om een internetverbinding te krijgen. Een ander woord is webruimteverhuur. Op de server worden de bestanden opgeslagen die samen de website vormen. Dit kunnen zowel tekstbestanden als afbeeldingen of andere inhoud zijn. Zonder hosting kan de website niet op het internet terecht komen. Webba heeft haar eigen hostingservice. Dat houdt in dat jouw website op onze server kan draaien.

 

De voordelen van webruimteverhuur door Webba

Onze server is goed beveiligd en wordt regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat de server beveiligd blijft. Daarnaast kunnen wij op deze manier snel service en support verlenen. Wij bieden drie soorten hosting aan: domeinregistraties, hostingpakketten en e-mailhosting. Deze soorten kunnen zowel los als samen afgenomen worden. Doordat wij de kennis in huis hebben over webruimteverhuur, kunnen wij snel schakelen als er zich problemen voordoen. Webba staat ingeschreven bij het SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) waardoor er snel een domeinnaam geregistreerd kan worden. Zo kunnen wij jou snel en effectief helpen met het online krijgen van een website.

 

Online vooruit met Webba

Doordat Webba haar eigen hosting heeft, kun jij alles voor jouw online aanwezigheid door één bedrijf laten regelen. Zo kun jij snel en makkelijk contact opnemen. De webruimteverhuur wordt elke dag in de gaten gehouden door onze technische medewerkers en is geheel veilig.

 

Wil jij gebruik maken van onze hosting?

Neem snel contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.