Website

Flexexpert

Werk flexibel

De missie van Flexexpert is jouw bedrijf weer lenig maken. Om de website te maken was een flexibele aanpak nodig: opvallende kleuren, opvallende foto’s maar toch een overzichtelijke website.

Wees flexibel

Het ontwerpen van de website stond in het teken van flexibiliteit. Maar hoe laat je dit terug zien in een website? De designers zijn creatief gaan omdenken. Letterlijk, want de eerste foto is een meneer op de kop. Dit trekt de aandacht.  Ook andere afbeeldingen zijn niet allemaal recht. Alles om flexibiliteit te laten zien.

Doe flexibel

Om de website op te laten vallen, is er gespeeld met de kleuren van het logo. Zowel op de achtergrond als in de afbeeldingen van de banners. Het bouwen van de website vroeg daarom om de nodige aandacht voor flexibiliteit. Het moest allemaal net iets anders dan ‘standaard’.

Intranet

Om Flexexpert te helpen met de flexibiliteit, was een intranet nodig. Op het intranet kunnen de klanten van Flexexpert inloggen om daar de belangrijke documenten te vinden. Het intranet is ook geheel naar huisstijl gebouwd.

Vorige project

Wireless Value