Website

GZI-Next

Energie in Emmen

GZI Next bestaat uit verschillende energiebedrijven, overheidsinstanties en kennisinstellingen die samen in Emmen werken aan de energiemix van de toekomst. Omdat er meerdere partijen betrokken zijn, moet voor iedereen de website overzichtelijk zijn.

Energiehub GZI Next

De energiehub zoeken oplossingen voor zonne-energie, groen gas en waterstof. Daarnaast delen ze hun kennis over deze onderwerpen. Elk onderdeel is terug te vinden op de website met een korte omschrijving. Met verschillende filmpjes wordt extra informatie gegeven over projecten waarbij ze betrokken zijn. De energiehub bestaat niet zonder de partners, en dus moesten zij duidelijk in beeld komen. Doormiddel van een vast blok op de gehele website, zijn alle partners op elke pagina terug te vinden.

Kennis delen

Door middel van de nieuwspagina, kan GZI Next belangrijke informatie en nieuws delen.  Ook het terugkijken van webinars of snel aanmelden kan via deze pagina. Voor meer informatie kunnen de bezoekers makkelijk contact op nemen via de website. Door middel van een kaart invoeging, is ook overzichtelijk te zien waar GZI Next zich bevindt in Emmen.

Energiemix

De energiehub richt zich op meerdere energiebronnen en om dit overzichtelijk te houden op de website, moesten onze techniek webbazen veel energie steken in het overleg over de opbouw van de website. Met een custom thema is ervoor gezorgd dat het doel van de website naar voren kwam. Ook is de social media gekoppeld met de website. Zo groeien en de website en de social media van GZI Next.