Website

Jaarkalender.nl

Altijd bij de tijd

Iedereen wil wel eens weten in welke week een datum valt of wanneer de vakantie begint. Jaarkalender.nl maakt dit mogelijk.

Goed bij de tijd

Jaarkalender.nl heeft niet alleen de simpele kalender waar de dag, datum en weeknummer op staat. Ook de (school)vakanties, feestdagen en speciale dagen hebben hun eigen kalender. Ze gaan zelfs nog een stap verder met een inhaakkalender en een zaaikalender voor een moestuin.

Simpel, maar tijdloos

De website bevat meerdere kalenders die allemaal snel te vinden zijn. De opmaak van de website is simpel, maar alles is erop terug te vinden. Een duidelijk menu en een overzichtelijke pagina. Het kalender nieuws op de website laat in een keer zien welke bijzondere dagen er aan komen. De website is makkelijk aan te passen, dus tijdloos.

Deel je eigen tijd in

Jaarkalender.nl heeft de optie om een eigen kalender te maken. In deze kalender kan de bezoeker alle belangrijke vakanties en dagen invoegen maar ook eigen agenda afspraken toevoegen.  De kalender kan geprint en gedeeld worden. De bezoeker kan kiezen voor een wekelijkse of maandelijkse weergave van de kalender.

Vorige project

Flexexpert