Website

North Sea Energy

Hernieuwde energie voor iedereen

North Sea Energy onderzoekt hoe het potentieel van de Noordzee benut kan worden voor een klimaatneutraal energiesysteem. Het bedrijf staat voor een klimaatneutraal energiesysteem dat betrouwbaar én betaalbaar is.

Vol met energie

De Noordzee bevat een boel potentie voor energie. En op de website moet dit snel duidelijk zijn voor bezoekers. Met een bewegende banner met de Noordzee, wordt de aandacht van de bezoekers snel getrokken. Daaronder is de pagina opgebouwd met bewegende graphics en herkenbare afbeeldingen van de zee. De website straalt energie uit en is geoptimaliseerd om de beste gebruiksvriendelijkheid te ondervinden.

Energy programma

North Sea Energy vindt het belangrijk om open te zijn in hun werkzaamheden. Hun hele programma is terug te vinden op de website. Verschillende onderwerpen worden overzichtelijk weergegeven. En de pagina’s zijn simpel maar duidelijk opgesteld. Bezoekers kunnen zo snel informatie op doen.

Activiteiten op de Noordzee

Om bezoekers nog duidelijker te laten zien wat er gaande is op de Noordzee, bevat de website een interactieve atlas. De atlas geeft aan welke activiteiten er worden uitgevoerd op het gebied van o.a. energie, scheepvaart, ecologie en defensie. Dit was voor onze webbazen een uitdagend project, dat ook aan hun nieuwe energie heeft gegeven.

Vorige project

Ondernemend Emmen