Website

Ondernemend Emmen

01. De uitdaging

Al in 2009 mochten wij de website van de VPB verzorgen. En nu, in 2020, zij fuseren met de Ondernemers Kring Emmen, werden wij wederom ingevlogen voor een gaaf project. Wij mochten voor de nieuwe combinatie Ondernemend Emmen zowel het design als de realisatie voor onze rekening nemen, met een prachtige responsive website tot gevolg.

02. De oplossing

Ondernemend Emmen draait om het samenbrengen van ondernemers en bestuurders, en daarom zijn de leden wellicht wel de belangrijkste schakel in de keten van deze organisatie. Daarom is er op de website een duidelijk overzicht te vinden van aangesloten te bedrijven die tevens kan worden doorzocht, of je nu op een mobiel apparaat of desktop kijkt. Je vindt hier contactgegevens van de diverse leden, maar ook een persoonlijk verhaal & enkele foto’s.

03. Agenda

Om de aankomende en afgelopen bijeenkomsten mooi in beeld te brengen is gekozen voor een ‘tijdlijn’ die zowel op mobiel als de PC de evenenten duidelijk zichtbaar weergeeft. Vanuit deze weergave heeft een (niet)lid inzicht in de bijeenkomsten die Ondernemend Emmen organiseert en waarom hij juist dáar bij moet zijn!

Vorige project

Jaarkalender.nl