Website

Ondernemend Emmen

Voor & door ondernemers

Een website voor ondernemers moet verschillende onderwerpen bevatten: nieuwspagina, kalender, leden en partners. Maar natuurlijk ook een contactpagina. En het moet in een oogopslag duidelijk zijn voor welke ondernemers de website bedoeld is.

Ondernemen doen we samen

Om samen te kunnen ondernemen moet alle belangrijke informatie snel en makkelijk te vinden zijn. De website is op die manier opgebouwd. Een duidelijk menu, snel overzicht van nieuwsberichten en de focusgebieden op een rij. De ondernemers die lid zijn van Ondernemend Emmen kunnen hier alle benodigde informatie vinden.

Samenbrengen van ondernemers

De leden zijn de belangrijkste schakel. Daarom is het belangrijk dat de leden in alle informatiebehoeften voorzien worden. Maar ook is de mogelijkheid voor het voorstellen van de leden mogelijk gemaakt. Alle leden staan in een lijst, voor iedereen makkelijk te vinden. En elk lid heeft een korte omschrijving van hun bedrijf. Zo kunnen leden en andere ondernemers overzichtelijk zien welke bedrijven en organisaties meedoen.

Evenementen organiseren

Een tijdlijn, de oplossing om de ondernemers snel op de hoogte te brengen over de komende evenementen. En staat erbij waarom de ondernemer daar juist bij wil zijn. De tijdlijn is te zien op de computer en op de mobiel. Zo kan iedereen, wel of geen lid, gelijk zien wat Ondernemend Emmen organiseert voor alle ondernemers in Emmen.

Vorige project

Jaarkalender.nl