Website

Restaurant Wollegras

01. De uitdaging

Restaurant Wollegras uit Weiteveen is door Webba voorzien van een nieuw, fris online jasje. We hebben hierbij rekening gehouden met de nieuwste technieken zoals Gatsby & React, maar hebben de website ook voorzien van een dag en nachtmodus. Daarnaast kun je op de site niet alleen een goed beeld krijgen van het restaurant, maar ook van de heerlijke gerechten die zij haar bezoekers te bieden heeft.

02. De oplossing

Voor Restaurant Wollegras heeft Webba een speciale dag en nachtmodes ingebouwd. De gebruiker kan zelf wisselen tussen de weergave die hij het meest prettig vind, maar de website houdt ook rekening met de instellingen van je apparaat. Gebruik je bijvoorbeeld een iPhone in dark-mode? Dan past het kleurenschema van de website zich automatisch aan. Ook houdt de website rekening met de tijd waarop je de site bezoekt en bij zonsondergang schakelt de website dan ook automatisch over naar de nachtmodus.

03. Altijd up-to-date

Voor Restaurant Wollegras heeft Webba een speciale livewall gebouwd waarin automatisch de social media berichten van het restaurant op de website terecht komen. Hiermee kan zij met een enkele foto op Instagram niet alleen zijn social media volgers bereiken, maar ook de website up to date houden. Hiermee heeft Webba de drempel voor het plaatsen van content zoveel mogelijk proberen te verlagen en zo verschijnt er vrijwel wekelijks een mooi foto van een speciaal gerecht op de website!

Vorige project

North Sea Energy