Website

Restaurant Wollegras

Horeca & natuur

Restaurant Wollegras maakt gebruik van verse producten en bevindt zich midden in de natuur. Beide aspecten moeten daarom op de website naar voren komen.

Persoonlijk

Het restaurant is geopend met zowel lunch als diner. De hele dag door kun je daar genieten van de rust en de schapen in de natuur. Om het bezoekers makkelijk te maken, kan je gelijk doorklikken op een van de menukaarten. Daaronder staat in het kort een beschrijving en de belangrijkste punten van het restaurant. En kun je de personeelsleden al een keer zien. Een persoonlijke website dat goed past bij het persoonlijke en gastvrije restaurant.

Dag & nacht

De website is origineel in de dag modus, maar bezoekers kunnen ook zelf kiezen om te switchen naar de nachtmodus. Sommige bezoekers hebben hun apparaten in ‘darkmode’. De website past het kleurenpalet hier automatisch naar aan. Ook houdt de website rekening met de tijd waarop je de site bezoekt. Bij zonsondergang schakelt de website automatisch over naar nachtmodus en andersom.

Beleef, proef & geniet

Om de sfeer van het restaurant over te kunnen brengen via de website, heeft Webba een livewall ingebouwd. Deze livewall laat de Instagram berichten die restaurant Wollegras zelf heeft geplaats. Op deze manier komt de sfeer over én blijft de website up-to-date.

Vorige project

North Sea Energy