Website

Scaves

Veilig werken met Scaves

Scaves is een onderneming die trainingen geeft over Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu. Alles om veilig te kunnen werken. Dat betekent dat de bezoekers ook veilig de website moeten kunnen bezoeken. Ook moeten de bezoekers snel informatie kunnen vinden en aanmelden voor de trainingen.

Veel werk verzetten

Bij Scaves kan je terecht voor veiligheid op je werkvloer. Niet alleen belangrijke trainingen, maar ook consultancy over veiligheid en technical support. Deze diensten staan in het menu, zodat de bezoeker snel de informatie kan vinden. Door een blogpagina toe te voegen worden bezoekers op de hoogte gehouden. Scaves geeft hier tips en extra informatie over hun medewerkers. Daarnaast is er een inlogomgeving toegevoegd aan de website. In deze omgeving kunnen de klanten extra informatie vinden. De website is op alle mogelijke manieren goed beveiligd.

Trainingen voor veiligheid

Omdat het duidelijk moet zijn welke trainingen aangeboden worden en wanneer, is er op de homepage een handig overzicht. Dit overzicht wordt gehaald uit het trainingsboekhoud programma dat Scaves gebruikt. Door middel van de koppeling tussen het programma en website, zijn de trainingen altijd up-to-date. De trainingen kunnen via de website worden geboekt en de beschikbaarheid wordt op deze manier ook gelijk bijgewerkt.

Vorige project

Restaurant Wollegras