Website

Wireless Value

Effectieve meetsystemen overzichtelijk gemaakt

De technici van Wireless Value zijn pas tevreden als ze de perfecte oplossing hebben gevonden voor hun klanten. Onze webbazen hebben dezelfde instelling. Er is een website gecreëerd waar klanten van Wireless Value gelijk zien wat het bedrijf inhoudt.

Bewegende banner

Wireless Value bedient meerdere sectoren en heeft een ruim assortiment. Zij daagden ons uit om dit overzichtelijk én begrijpelijk te bouwen. Zonder dat het een simpel design wordt. Wij hebben gekozen voor een bewegende banner vanwege de technische achtergrond van hun producten. Het geeft aan dat Wireless Value oplossingen heeft om meerdere producten te kunnen meten.

Overzichtelijke website

Omdat de producten van Wireless Value alle meetgegevens overzichtelijk op één plek laten zien, moest de website dat ook doen. Met een duidelijk menu kan de bezoeker snel vinden wat hij zoekt. Niet alleen de producten zijn snel te vinden, maar ook de verschillende sectoren waar Wireless Value oplossingen voor biedt.

Internationaal meten

Wireless Value is international actief. Daarom hebben onze webbazen de website ook in meerdere talen mogelijk gemaakt. Met de talen-switch kan snel geschakeld worden tussen de talen. Het design is in elke taal gelijk. Dit zorgt ervoor dat het in elke taal een makkelijk te gebruiken website is.

Vorige project

Koenen Bouw