Bedrijven & merken laten groeien

Wat we doen

Webba bouwt en ontwerpt websites, webshops, applicaties op maat en je kunt bij ons terecht voor strategische online marketing. Naast dat we met veel aandacht onze sites en shops ontwikkelen, besteden we ook veel aandacht aan het ontwerp. Zo kunnen wij bedrijven en ondernemingen een gebruiksvriendelijke website aanbieden.

01.

Strategie

Jouw doelen in combinatie met en onze kennis, samen een goed plan. Haal meer uit je website, webshop, design en online marketing. Wij focussen ons op de optimalisatie van de hele customer journey. Met behulp van een gedegen strategie zorgen wij ervoor dat jij, op het juiste kanaal met een passende boodschap, vindbaar bent in iedere fase van de customer journey. Interesse? Kom snel een kop koffie doen en laat je adviseren.

Meer over strategie
02.

Design

Weet je al duidelijk wat je wilt uitstralen? Of misschien weet je dit wel juist niet? Wij helpen je graag verder met een goede merkpositionering. Een krachtige uitstraling helpt om de doelstellingen van jouw bedrijf te bereiken. Dit doen we door het designen van een nieuwe website, huisstijl en logo. Vernieuwend en creatief, jouw doelen zichtbaar gemaakt. Natuurlijk word je nauw betrokken bij het ontwerp en gaan we door tot jij tevreden bent.

Meer over design
03.

Techniek

Van concept tot en met optimalisatie en alle stappen daartussen: Webba is de aangewezen partij voor jouw website, webshop, maatwerk applicatie, web applicatie, narrowcasting, intranet en e-learning. Ga samen met ons voor het beste resultaat. Wij ontwerpen en realiseren onze projecten altijd met jouw bedrijf en klanten in gedachten. Op die manier bouwen we alles met succes.

Meer over techniek
04.

Online marketing

Beter vindbaar en zichtbaar zijn op het internet? Daar helpen wij je bij. Met een frisse kijk op (online)marketing lossen we jouw vraagstukken graag op. Wij denken vanuit doelstellingen en kiezen daarbij de juiste kanalen om deze te realiseren. Je kunt bij ons terecht voor zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, e-mailmarketing en conversie optimalisatie.

Meer over online marketing
05.

Hosting & domeinregistratie

Domeinnamen vastleggen, profiteren van een veilige hosting of beschikken over je eigen Virtual Private Server (VPS)? Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig en snel te bereiken is door jouw beoogde bezoekers. Door onze snelle hosting en het persoonlijke contact bij vragen bieden wij een betrouwbare service aan. Interesse? Lees dan meer over hosting en domeinregistratie.

Meer over hosting en domeinregistratie

Hebben we je aandacht?

Kom eens langs

Trotse online partner van

We werken dagelijks met verschillende opdrachtgevers en voeren uiteenlopende opdrachten uit. Hieronder kun je een aantal van onze projecten bekijken.