Beter online vindbaar & zichtbaar

Online marketing

Beter vindbaar en zichtbaar zijn op het internet? Daar helpen we je bij. Wij zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van online marketing. Je kunt bij ons terecht voor online strategie, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, e-mailmarketing en conversie optimalisatie. Om op de hoogte te blijven volgen wij altijd cursussen en lezen ons continu in. Klanten merken dat de omzet stijgt, daar doen we het voor!

Ontdek meer

Zo helpen wij jou online vooruit

Stap 1. Kennismaking en strategie bepalen

We willen graag meer weten over jouw business. Deel je doelstellingen met ons; dan gaan wij kijken hoe we deze met behulp van een passende strategie kunnen realiseren. Samen zetten we een sterke online marketing strategie neer.

Stap 2. Werk aan de winkel

Nadat we een passende strategie hebben uitgewerkt gaan we aan de slag met het inrichten van jouw marketingcampagnes. Zo richten we bijvoorbeeld je Ads account in, werken we een content kalender uit en schrijven we nieuwe SEO teksten. Tijdens dit proces houden we je natuurlijk overal van op de hoogte.

 

Stap 3. Campagnes optimaliseren

Op basis van data analyseren en optimaliseren we alle maandelijks alle marketing campagnes en zorgen we ervoor dat we jouw marketingbudget zo relevant mogelijk inzetten en maximaal rendement kunnen behalen. Maandelijks ontvang je van ons een begrijpbare rapportage die we graag met je doornemen.

Stap 4. Campagnes evalueren

Het is belangrijk dat onze samenwerking een succes is en we de afgesproken doelstelling halen. Evalueren en waar nodig bijsturen is daarom een belangrijk onderdeel van onze samenwerking.