Beter online vindbaar & zichtbaar

(Online) marketing

Beter vindbaar en zichtbaar zijn op het internet? Daar helpen we je bij. Wij zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van online marketing. Je kunt bij ons terecht voor online strategie, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, e-mailmarketing,strategie, contentcreatie en conversie optimalisatie. Om op de hoogte te blijven volgen wij altijd cursussen en lezen ons continu in. Klanten merken dat de omzet stijgt, daar doen we het voor!

Ons aanbod

Conversion Rate Optimization

Conversion rate optimization, of CRO, is het verbeteren van je website om de kans op conversie te vergroten. Het gaat er om dat je de klant aanzet tot kopen.

 

Lees meer
E-mail marketing

E-mail marketing wordt nog steeds veel gebruikt door bedrijven. E-mail is nog steeds een van de beste manieren om persoonlijk contact met je klanten te onderhouden. Weten waarom?

Lees meer
Search Engine Advertising

Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd, staat voor zoekmachine adverteren. Bij SEA betaal je per klik en alles is meetbaar. Weten welk voordeel dit oplevert?

Lees meer
Search Engine Optimization

SEO, een belangrijk onderdeel van marketing. Elk bedrijf dat online aanwezig is, heeft SEO nodig. Gelukkig hebben wij de kennis in huis om jou te helpen.

Lees meer
Social media marketing

In Nederland zijn 13,7 miljoen mensen actief op social media en jouw doelgroep is hier ook op te vinden. Zo kan jij mensen bereiken die je normaal niet bereikt. Meer weten?

 

Lees meer
Strategie

Met behulp van een gedegen strategie zorgen wij ervoor dat jij, op het juiste kanaal met een passende boodschap, vindbaar bent in iedere fase van de customer journey. Interesse?

Lees meer
Contentcreatie

Op zoek naar boeiende, pakkende en ijzersterke content die jouw bedrijf of organisatie verder brengt in het digitale landschap? Laat ons je helpen om je verhaal te vertellen!

Lees meer

Zo helpen wij jou online vooruit

Stap 1. Kennismaking en strategie bepalen

We willen graag meer weten over jouw business. Deel je doelstellingen met ons; dan gaan wij kijken hoe we deze met behulp van een passende strategie kunnen realiseren. Samen zetten we een sterke online marketing strategie neer.

Stap 2. Werk aan de winkel

Nadat we een passende strategie hebben uitgewerkt gaan we aan de slag met het inrichten van jouw marketingcampagnes. Zo richten we bijvoorbeeld je Ads account in, werken we een contentkalender uit en schrijven we nieuwe SEO teksten. Tijdens dit proces houden we je natuurlijk overal van op de hoogte.

 

Stap 3. Campagnes optimaliseren

Op basis van data analyseren en optimaliseren we maandelijks alle marketingcampagnes. Daarnaast zorgen we ervoor dat we jouw marketingbudget zo relevant mogelijk inzetten om maximaal rendement te kunnen behalen. Maandelijks ontvang je van ons een begrijpbare rapportage die we graag met je doornemen.

Stap 4. Campagnes evalueren

Het is belangrijk dat onze samenwerking een succes is en we de afgesproken doelstelling halen. Evalueren en waar nodig bijsturen is daarom een belangrijk onderdeel van onze samenwerking.