Hosting & domeinregistratie

Snel, betrouwbaar & persoonlijk

Hosting & domeinregistratie

Domeinnamen vastleggen, profiteren van een veilige hosting of beschikken over je eigen virtual private server (VPS)? Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig en snel te bereiken is door jouw beoogde bezoekers.

Ons aanbod

Hosting

Hosting is de service die ervoor zorgt dat je website altijd bereikbaar is op het internet. Bij hosting wordt je website op een server geplaatst die 24/7 wordt beheerd, zodat je bezoekers altijd toegang hebben tot de website. Er zijn verschillende soorten hosting, waaronder shared hosting, dedicated hosting en VPS hosting. Afhankelijk van jouw specifieke behoeften kan je de juiste hostingoptie kiezen.

Lees meer

Domeinregistratie

Domeinregistratie is het proces waarbij je een unieke domeinnaam registreert voor jouw website. Een domeinnaam is het adres waaronder je website bereikbaar is op het internet, bijvoorbeeld www.jouwdomeinnaam.nl. Bij domeinregistratie kies je de gewenste domeinnaam en registreer je deze voor een bepaalde periode. Het is belangrijk om een duidelijke en herkenbare domeinnaam te kiezen om ervoor te zorgen dat bezoekers jouw website gemakkelijk kunnen vinden.

Lees meer

Full service van Webba

Door voor Webba te kiezen, kies je niet alleen voor een betrouwbare hostingpartij, maar voor het volledige plaatje. Naast Hosting en domeinregistratie bieden wij alles aan om jouw online onderneming vooruit te helpen. Denk hierbij aan online marketing, het ontwerpen en bouwen van websites of webshops en het uitdenken van volledige online strategie├źn.