Een goede strategie is essentieel

Strategie

Hoe lever je gewenst resultaat? Jouw doelen en onze kennis, samen een goed plan. Onze online succes formule bestaat uit Propositie x Website x Campagne. Deze drie onderdelen worden op elkaar afgestemd. Met het STDC-model brengen we de complete customer journey in kaart. Deze vier fases laten zien wie de potentiele klant is, in welk salestraject de klant zich bevindt en hoe de klant, met welke boodschap en welke manier het beste bereikt kan worden.

STDC-model

See fase

In deze fase van de customer journey zitten alle potentiële klanten. Dit is de grootst mogelijke doelgroep. Het marketing doel van deze fase is het laten zien en herinneren van jouw bedrijf of onderneming. Kort gezegd draait het om bewustwording creëren bij de klant.

Think fase

Mensen in deze fase van de customer journey, hebben al enige interesse en overwegen jouw product of dienst aan te schaffen. Hier wil je ervoor zorgen dat deze potentiële klanten, jouw producten of diensten gaan begrijpen en overgaan tot aankoop.

Do fase

In de ‘Do’ fase heb je te maken met de doelgroep die al een duidelijke koopintentie heeft. Het doel van deze fase is het realiseren van conversie. Je wil dat deze mensen jouw product of dienst gaan aanschaffen.

Care fase

In de ‘Care’ fase bindt je de klanten aan je en werk je aan de klantrelatie. We hebben te maken met huidige klanten die al eens eerder gekocht hebben. Je wilt zorgen voor herhaalaankopen, klantloyaliteit of wellicht wil je dat deze klanten hun goede ervaringen delen.

Onze online succes formule

Online succes, dat willen allemaal. Maar hoe? Hoe zorg je ervoor dat je inspanningen het gewenste resultaat hebben? De basisformule die wij gebruiken voor online succes is:

Propositie x Website x Campagne

Wanneer een van deze elementen niet kloppen zit dit je succes in de weg en zal je geen optimaal resultaat halen. Het afstemmen van deze drie elementen is dus fundamenteel.

Wil jij weten hoe je de online succesformule kunt inzetten voor jouw bedrijf? Kom dan eens langs voor een kop koffie!