Webbouwers met grote liefde voor design

Thuis bij Webba

Ons team bestaat uit developers, marketeers, designers en adviseurs die met een hoop enthousiasme samenwerken aan mooie projecten. Samen gaan wij voor optimaal resultaat. En als we dan toch bezig zijn: we houden evenveel van heldere afspraken, concrete doelen en verrassende resultaten. Onze Webbazen willen het elke dag een stukje beter doen. Dit doen we door nauw met elkaar en met jou samen te werken.

Kom eens langs

Ons verhaal

Webba helpt bedrijven en ondernemingen te innoveren door het bouwen van websites, webshops, maatwerk applicaties, apps en het inzetten van strategische online marketing. Ons team bestaat uit ervaren specialisten met een frisse blik en een passie voor resultaat.

Wat we doen

Webba is gevestigd in Hoogeveen en Emmen. Ons team bestaat uit enthousiaste vakidioten op gebied van strategie, design, techniek en online marketing. Wij ontwerpen en realiseren onze projecten altijd met jouw bedrijf en klanten in gedachten.

Onze visie

Waar we allemaal sterk in zijn, is samenwerken. We denken mee waar mogelijk en stellen hoge eisen aan ons werk. Het bewijs daarvan is jouw website, webshop en online marketing. Jouw doelen en onze kennis, samen een goed plan.

Wij blijven scoren

Wij zijn super trots op onze drie awards! Deze verdienen een mooi plekje op onze site & kantoor.