Webapplicatie

Een webapplicatie is een software dat op een webserver draait en kan via een webbrowser bezocht worden. De enige voorwaarde is dat er een internetverbinding is. De applicatie kan gebruikt worden om bedrijfsprocessen te automatiseren. Het automatiseren zorgt er ook voor dat jij minder hoeft te controleren. Door een webapplicatie op maat te laten maken, weet jij zeker dat het past bij jouw bedrijf en processen. Zo bespaar jij tijd en dus geld.

 

Mogelijkheden

Webapplicaties kunnen als standaard worden gekocht, maar kunnen ook als maatwerk gemaakt worden. Maatwerk houdt in dat het naadloos aansluit bij jouw bedrijf, processen en huisstijl. Er zijn verschillende mogelijkheden waarvoor het gebruikt kan worden:

  • CRM-systeem
  • Administratiesoftware
  • Ordersysteem
  • Offertesysteem
  • Online agendabeheer
  • HRM-systeem
  • Webmail systeem
  • Planningssysteem
  • Vacaturesysteem

Door een van deze systemen te automatiseren, zorgt de applicatie ervoor dat de gegevens op een juiste, correcte en snelle manier worden afgehandeld. Staat het systeem, dat jij zoekt, niet in het rijtje? Neem dan contact met ons op. Samen met jou zullen we kijken of het mogelijk is om een webapplicatie te maken.

 

Voordelen

Een webapplicatie gebruiken om processen te automatiseren kan heel gemakkelijk. Omdat de applicatie via het internet bereikt kan worden, kan je er overal bij als je maar een internetverbinding hebt. Dit betekent dat alle apparaten die internettoegankelijk zijn bij de applicatie kunnen komen. Er hoeft dus ook niks geïnstalleerd te worden en je gebruikt ook geen harde schijfruimte. Een ander voordeel is dat de webapplicatie gemakkelijk te integreren is met een website. Op deze manier kun je gemakkelijk en snel informatie van de website naar de webapplicatie sturen.

 

Online vooruit met Webba

De technische webbazen weten precies waaraan een webapplicatie moet voldoen. En zo wordt dit ook opgebouwd: gebruiksvriendelijk en in jouw huisstijl.

 

Ontdek de voordelen

Heb jij een webapplicatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden voor jouw situatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de applicatie wordt opgebouwd in jouw huisstijl en naadloos aansluit bij jouw wensen. Op deze manier bespaar jij tijd en dus geld.