Webshop

Verkoop jij jouw producten al online? Of heb jij nog geen webshop? Ze worden steeds belangrijker. Bijna iedereen heeft een telefoon die ze gebruiken om informatie te zoeken of om producten te bestellen. Door online verkoop blijft maar zorgen. Dus dat ook jij online producten kunt verkopen. Anders loop je misschien wel klanten mis.

 

WordPress

Het meest gebruikte content management systeem voor webshops is WordPress. In dit systeem kun jij jouw webshop helemaal naar eigen wens ontwerpen. Door jouw WordPress webshop te koppelen aan jouw kassa systeem, worden de juiste prijzen en voorraden weergegeven. Ook kun je zelf pagina’s en producten toevoegen, net als foto’s en informatie.

 

Wat moet je doen?

Het eerste wat je moet doen, is een hosting partij kiezen. Ook de hosting kunnen wij voor jouw doen. Als dit geregeld is, moet je een domeinnaamkiezen. Een goede domeinnaam komt overeen met jouw bedrijfsnaam. Heb je dit vastgelegd? Dan kun je beginnen met het ontwerpen van jouw webshop in WordPress. Het is belangrijk om een design te kiezen dat bij jouw bedrijf past. Daarna kun je binnen met het maken van een menu, pagina’s maken en producten toevoegen.

 

Online vooruit met Webba

Wij kunnen jouw helpen vanaf het begin met de hosting tot aan het live gaan, en zelfs daarna. Doordat wij de kennis in huis hebben kunnen wij jouw webshop helemaal ontwerpen zoals jij het wil. Ook kunnen wij helpen met het koppelen van bijvoorbeeld je kassasysteem. Samen met jou gaan we in gesprek om te achterhalen hoe jij jouw webshop voor je ziet. Na dit gesprek gaan wij voor jou aan de slag met het ontwerp. Tijdens dit ontwerp zullen wij met jouw overleggen over de voortgang en wat jij ervan vindt. Als het ontwerp helemaal naar jouw wens is gemaakt, kunnen alle productne of diensten toegevoegd worden. Dit kan jij zelf doen, maar hier kunnen wij ook mee helpen. Is de webshop helemaal gevuld? Dan kan die live gezet worden.

 

Heb jij al een webshop?

Heb jij nog geen webshop of is een upgrade nodig? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je graag.