Website

Websites; je kan er niet meer om heen. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een website. Hierdoor kunnen klanten je online vinden. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Heb jij een website nodig of ben je toe aan een upgrade? Wij helpen je graag.

 

WordPress

Voor het maken van een website gebruiken wij WordPress. Dit is een content management systeem waarin alles gebouwd kan worden. Denk aan meerdere pagina’s, maar ook het menu, header en footer. In dit systeem is het ook mogelijk om een design uit te kiezen zodat het bij jouw bedrijf past. Een groot voordeel van WordPress: als wij de website hebben gebouwd, kun jij zelf aanpassingen doorvoeren. Ook kun je zelf pagina’s en foto’s toevoegen. Door middel van plug-ins kun je ook makkelijk systemen koppelen.

 

Stappenplan

Als jij niet weet waar je moet beginnen met het maken van een website, lees dan verder. Als eerste moet je kiezen voor de hosting. Ook dit hebben wij zelf in huis. Daarna moet je een domeinnaam vastleggen. Kies voor een domeinnaam die past bij jouw bedrijf en herkenbaar is voor jouw klanten. Heb je dit gedaan? Dan kun jij inloggen bij WordPress. Eenmaal ingelogd kan je beginnen.

Online vooruit met Webba

Wij kunnen je met elke stap hierboven helpen. Wij hebben zelf de hosting, kunnen je helpen met het kiezen van een domeinnaam en kunnen jouw website helemaal bouwen naar jouw wensen. Hoe we dat doen? Door samen met jou een gesprek aan te gaan. In dit gesprek zullen we achterhalen welke doelen jij hebt en welke kleuren en thema’s jij graag terug ziet. Maar ook welke pagina’s toegevoegd moeten worden en hoe het menu wordt ingericht. Na het gesprek gaan wij aan de slag met het bouwen. Als de eerste versie klaar staat, kun jij de website bekijken en doorgeven wat je ervan vindt. Zo gaan we door totdat jij helemaal tevreden bent. En dan kan de livegang plaatsvinden.

 

Het toevoegen van pagina’s

Wanneer de website live staat moeten de pagina’s nog gevuld worden met tekst. Ook dit kunnen wij voor jou doen. Het enige wat we van jou nodig hebben, is informatie over het onderwerp van de pagina. Ook dit doen wij doormiddel van een gesprek. Als wij de pagina’s toevoegen, zorgen wij er voor dat de SEO ook goed ingesteld staat, zodat jij goed gevonden wordt in Google. Meer weten over SEO? Klik hier.

 

Wij helpen graag!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een website? Neem dan contact met ons op.