Intranet

Intranet is een applicatie die voor een bepaalde doelgroep toegankelijk is. Het wordt vaak gebruikt als intern communicatiemiddel. Daarom draait het in een beveiligde omgeving. De omgeving kan alleen bereikt worden door middel van inloggegevens. Een internetverbinding is wel nodig. Vanwege de beveiligde omgeving, heb jij de controle over wie wel en niet in de applicatie kan.

 

Voordelen van intranet

De applicatie draait in een beveiligde omgeving. Zo bepaal jij wie toegang krijgt. Op deze manier kun jij snel met een bepaalde groep communiceren. Dit scheelt jou een heleboel tijd; met één bericht zijn al jouw medewerkers op de hoogte. Het intranet is gemakkelijk te onderhouden door middel van het Content Management Systeem.

Daarnaast kun jij bepalen welke personen bepaalde rechten en rollen krijgen. Op deze manier kun je bepaalde functionaliteiten afschermen voor medewerkers. Natuurlijk wordt alles aangepast naar jouw bedrijf en huisstijl. Ook kunnen jouw medewerkers informatie en kennis delen. Het grootste voordeel is dat het intranet veel werk voor jou doet. In dit systeem zitten voor 90% alle functionaliteiten en programma’s waar een bedrijf mee werkt.

 

Mogelijkheden

Het intranet bevat verschillende functionaliteiten, die jij altijd kunt toevoegen of verwijderen. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw bedrijf. Een aantal mogelijkheden die toegevoegd kunnen worden zijn:

  • Dashboard
  • Agenda
  • Nieuwsberichten
  • Vacatures
  • Mappen en documenten
  • Klachten melden
  • Adressen

 

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden die toegevoegd kunnen worden. Ook kun je uitbreidingen toevoegen, zoals het weer, social media en analyses. Jij bepaalt wat er wel en niet op het intranet komt te staan.

 

Online vooruit met Webba

Intranet moet veilig en makkelijk in gebruik zijn. Onze technische afdeling weet precies wat er belangrijk is. En de omgeving wordt helemaal ingericht naar jouw huisstijl. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen daarom ook andere functionaliteiten toevoegen.

 

Iets voor jou?

Wij helpen je graag met het bekijken welke functionaliteiten van het intranet voor jouw bedrijf relevant zijn. Wil je liever eerst meer informatie? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek.