Maatwerk applicatie

Tegenwoordig is het mogelijk om bedrijfsprocessen te automatiseren. De beschikbare software is standaard en niet voor elk bedrijf geschikt. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het ontwikkelen van een maatwerk applicatie. Deze applicatie sluit dan aan bij jouw bedrijf en processen.

 

Waarom een maatwerk applicatie?

Door een maatwerk applicatie speciaal voor jouw bedrijf te maken, kan het werk eenvoudiger en sneller uitgevoerd worden. Door de processen te automatiseren, ben je minder bezig met het controleren. Jij bepaalt zelf wat er wel en niet moet worden toegepast in de maatwerk applicatie, dus jij houdt de kosten in de hand. Verandert er een proces? Geen probleem; de applicatie verandert mee. Ook is er een mogelijkheid om unieke functionaliteiten toe te voegen. Helemaal speciaal voor jouw bedrijf. En niet te vergeten: de applicatie kan gekoppeld worden aan andere systemen.

 

Soorten maatwerk applicaties

Wij kunnen op dit moment drie verschillende maatwerk applicaties bouwen. Deze soorten zijn: de bedrijfsapp, de inwerkapp en de verenigingsapp.

 

Bedrijfsapp

Met deze app kunnen klanten informatie verkrijgen en kunnen medewerkers inloggen om bijvoorbeeld hun uren te registreren. De applicatie is te gebruiken voor interne en externe communicatie. Zo kan jij beide groepen bereiken via dezelfde app. De app wordt compleet naar jouw huisstijl gebouwd en je krijgt een eigen Content Management Systeem. Met een CMS kun jij zelf foto’s, video’s en berichten toevoegen. Zo zijn jouw klanten en medewerkers snel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

Inwerkapp

Met een inwerkapp kunnen nieuwe medewerkers gemakkelijk bij alle bedrijfsinformatie die handig is voor het inwerktraject. Zo kan er een plattegrond worden toegevoegd, maar ook formulieren zoals de huisregels. Jij bepaalt zelf welke informatie te zien is voor de medewerkers doordat er een Content Management Systeem achter zit. En de app wordt ontworpen met jouw huisstijl.

 

Verenigingsapp

Heb jij een sport-, muziek- of andere vereniging? Een verenigingsapp kan de communicatie met jouw leden makkelijk maken. Met het Content Management Systeem kun jij bepalen welke informatie jij naar de leden stuurt. Jouw leden kunnen inloggen in de app en op deze manier de informatie lezen. Uiteraard wordt de app gebouwd in jouw huisstijl en kan er een koppeling worden gemaakt met je social media kanalen.

 

Online vooruit met Webba

Onze webbazen weten precies hoe een maatwerk applicatie opgebouwd moet worden. Natuurlijk houden wij rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor alle gebruikers. De applicatie wordt in jouw huisstijl gebouwd, denk aan je logo en kleuren. Andere mogelijkheden zijn ook geen probleem voor onze technische afdeling. Dus heb jij een idee? Laat het weten.

 

Is een maatwerk applicatie iets voor jou?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw werk makkelijker wordt door een maatwerk applicatie.