Bouwgroep Emmen

Bouwen met kennis van zaken

Wat? Website, online marketing
Voor wie? Bouwgroep Emmen
Wanneer? 2022

Openheid en korte lijnen

Openheid en korte lijnen, hier ligt de kracht van Bouwgroep Emmen. Niet alleen zeggen wat je denkt en vindt, maar ook kunnen onderbouwen waarom. Met enthousiast personeel met kennis van zaken wordt er hard gewerkt aan uitdagende projecten.

Een nieuw jasje

Sinds januari 2022 is het voormalige Kuipers- & Koers Bouw B.V. in een nieuw jasje gestoken. Zo ontstond Bouwgroep Emmen. En een nieuw jasje betekent ook een volledig nieuwe huisstijl en website. Wij hebben als full service internetbureau de kans gekregen om deze mooie taak op te pakken.

Fris en rustig

De nieuwe bedrijfsnaam geeft ruimte voor een volledig nieuwe huisstijl. Blijer kun je onze designers niet maken. Volledige vrijheid om het project geheel eigen te maken en er een mooi eindresultaat van te maken. Deze vrijheid heeft gezorgd voor een fris en rustig design. De kleuren blauw en rood matchen mooi met de witruimte op de website. Al met al heeft dit gezorgd voor een strak en overzichtelijk design.

Vindbaarheid en zichtbaarheid

Een volledige rebranding van je bedrijf gaat natuurlijk niet meehelpen voor je directe vindbaarheid. Daar komt dan ook onze marketingafdeling om de hoek kijken. Om ervoor te zorgen dat potentiƫle klanten de website van Bouwgroep Emmen snel weten te vinden hebben onze marketeers een passende strategie bedacht. Voor de snelle vindbaarheid wordt daarom ook vol ingezet op Google Ads en trekken we wekelijks mooie bezoekersaantallen.

Teamwork als een (web)baas

Melvin Brandjes Senior UI/UX designer
Arnie Schrage Lead developer & Projectmanager
Nick Schonewille Online marketeer

Okay Fashion & Jeans

Okay Fashion & Jeans arrow previous project