Moman Hekwerk

Maatwerk van betaalbare klasse

Wat? Website
Voor wie? Moman Hekwerk
Dé hekwerkspecialist

Als je op zoek bent naar een hekwerkspecialist ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres. Moman Hekwerk ontwerpt en plaatst hekwerken in elke stijl. Zo zorgen ze ervoor dat jouw hekwerk precies aansluit bij de omgeving.

”Betaalbaar maatwerk”

Duidelijk in een oogopslag

Het belangrijkste punt voor de nieuwe website van Moman Hekwerken is dat je direct kan zien waar je bent beland. De verschillende soorten hekwerken die worden aangeboden door Moman Hekwerken zijn belangrijk om uit te lichten en dat het liefst zo vroeg mogelijk. Daarnaast is het essentieel dat de bezoekers niet afgeleid worden door misplaatste elementen op de website.

Simpel design

Een simpel maar elegant design, net als sommige van de hekken die Moman Hekwerken aanbiedt. Onze designers hebben er voor gezorgd dat de header je direct uitlegt wat voor bedrijf het is wat ze aanbieden. De 5 blokken onder de header zijn perfect om de verschillende soorten hekwerken uit te lichten. Daarnaast is het gebruik van de lichtgrijze kleur een goed detail voor de uitstraling van de website.

Fotomodule

Een van de wensen van Moman Hekwerken was een fotoalbum om de verschillende projecten uit te kunnen lichten. Onze technische afdeling heeft een fotomodule geïntegreerd waardoor het makkelijk is voor de medewerkers van Moman Hekwerken om zelfstandig verschillende foto’s toe te voegen zonder al te veel kennis.

Teamwork als een (web)baas

Kirsten Picek Directeur marketing & sales
Joost Botter Senior UI/UX designer

Kookatelier Joop Zwiep

Kookatelier Joop Zwiep arrow previous project