Zoo Werkt ‘t

Dé go-to banenspecialist

Wat? Logo, website, online marketing
Voor wie? Zoo Werkt ‘t
Wanneer? 2022

Drie belangrijke evenementen

Een virtuele banenbeurs, een online banenmarkt en een heus festival. Laat het maar aan de mensen van Zoo Werkt ’t over om werkzoekenden te koppelen aan werkgevers. Maar hoe krijgen we dat overzichtelijk in één website?

Zoo Werkt ‘t

Overkoepelende site

Drie verschillende evenementen brengt een heleboel afwisseling en een heleboel werk met zich mee. Waar er in het verleden drie aparte websites waren om de verschillende evenementen te bekijken, was het nu de visie van Zoo Werkt ’t om hier één overkoepelende website voor te maken. Aan ons de taak om dit te realiseren.

Direct op je plek

Dat begint allemaal met een strak design. De belangrijkste onderdelen moeten terug te vinden zijn boven de vouw en daar hebben we voor gezorgd door een header te ontwerpen waar drie verschillende blokken in te verwerken zijn. Met meerdere knoppen richting de verschillende evenementen, een overzichtelijk social media overzicht en de FAQ op de homepagina weten de bezoekers direct te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Naamsbekendheid boost 🚀

Voor Zoo Werkt ’t was het vooral belangrijk om de naamsbekendheid van de verschillende events te verbeteren. Om dit doel te behalen maken we gebruik van verschillende kanalen. Zo zijn we druk bezig met content voor Facebook, LinkedIn en Instagram. En adverteren we ook op social media. Daarnaast is het belangrijk om goed gevonden te worden op Google. Dit doen we door zowel SEO als SEA in te zetten.

Teamwork als een (web)baas

webba-onze-webbazen-joost
Joost Botter Senior UI/UX designer
webba-onze-webbazen-kirsten
Kirsten Picek Sales & Marketingmanager
Tom Jonkman
Tom Jonkman Online marketeer
webba-onze-webbazen-ward
Ward Pieters Full stack developer