Webdesign bureau in Emmen

Webdesign bureau in Emmen

Het beste webdesign-bureau van Drenthe vind je in Emmen. Wij ontwerpen en bouwen mooie en vooral effectieve websites. Zodat jij gaat scoren met je website of webshop. Ben je klaar voor een boost in het aantal klanten? Mooi, dan ben je ook klaar voor een website van webdesign-bureau Webba.

Onze visie op een webdesign

Iedereen wil een mooie website. Een website die als visitekaartje voor je bedrijf geldt en een uitstraling heeft die bij het bedrijf past. Maar voor ons is dat niet genoeg. We denken graag met je mee wat voor doelen je precies wilt bereiken met de website.

Wat wil je dat de bezoekers op jouw website doen? Contactinformatie vinden, een offerte invullen, een donatie doen, een bestelling plaatsen, getriggerd worden om fysiek langs te komen in je winkel….. Dat zijn allemaal doelen voor verschillende websites.

Wij ontwerpen de website zo, dat deze doelen behaald worden. Daarnaast zijn onze websites snel, makkelijk in gebruik en goed vindbaar in Google. Ook zorgen we er voor dat de websites op elk apparaat goed te bekijken zijn. En dat is logisch, omdat tegenwoordig de helft van het internetverkeer via mobiel komt. We werken hier vanuit Emmen en Zwolle aan met een specialistisch team.

Maatwerk webdesign Emmen

Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren. Veel webdesign-bureaus gebruiken een bestaand template die er wel goed uit ziet. Zo kun je inderdaad goedkoop een website krijgen.

Het nadeel is alleen dat er weinig gedaan kan worden met jouw wensen. De website zit vast in een bepaald template en komt er nooit zo uit te zien als je zou willen. Daarnaast zijn sommige templates wel mooi maar zitten aan de achterkant vol met fouten waardoor Google de websites minder goed kan beoordelen en de website trager wordt.

Als je een goede kwaliteit-website wilt hebben kun je beter voor maatwerk gaan. Zo kunnen wensen beter uitgevoerd worden en ben je verzekerd van een goed werkende website.

Makkelijk te bewerken

Door ons eigen websitebeheer-systeem kun je zelf makkelijk foto’s, pagina’s en teksten invullen zonder kennis van codes. Het systeem is makkelijk te begrijpen waardoor je dit allemaal zelf kunt doen. Naast ons eigen CMS zijn we ook gespecialiseerd in websites van Magento en WordPress. Ook bij deze systemen zijn de websites makkelijk te beheren zonder kennis van coderen.

Onze klanten

De klanten van Webba komen niet alleen uit Emmen en omstreken. Wij helpen bedrijven uit het hele land om te scoren op het internet. We horen van onze klanten dat we een gezonde Drentse nuchterheid hebben en nauw samenwerken met onze klanten. Ook schrikken we niet terug van een uitdaging en zijn onze websites van de hoogste kwaliteit die je maar kunt wensen.

Optimalisatie Website

Ook na de oplevering van het webdesign kunnen we helpen. We willen je graag ondersteunen bij het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid van de website en bij andere online marketing opties. Je bent er namelijk nog niet met een goede website.

Wij kunnen helpen met een juiste inzet van adwords en social media en het verbeteren van de vindbaarheid door middel van tekstoptimalisatie, linkbuilding en content.