Online marketing Drenthe

Online marketing Drenthe

Laat je online kansen niet langer liggen en schakel de hulp in van een Online Marketing bureau in Drenthe. Internetbureau Webba uit Emmen is al sinds 2008 actief op het gebied van internetmarketing en helpt websites en webshops in Drenthe en omstreken om online succes te boeken.

Wij bieden als internetbureau een complete dienst aan. Zo helpen we om hoger in Google te komen en optimaliseren we de conversie op je website. Ook Social Media is een van onze specialiteiten. En doordat we ruime ervaring hebben met het ontwikkelen van websites, zijn technische aanpassingen op de website geen probleem voor ons.

Contact

SEO – Zoekmachine-optimalisatie

Voor veel bedrijven is het succes grotendeels afhankelijk van de positie in Google. Het is wonderlijk hoe groot de invloed van Google is op het succes van een website/webshop. Het is essentieel om hoge posities in de zoekresultaten te hebben.

Maar hoe scoor je nou in Google. Waarom is jouw bedrijf niet vindbaar terwijl je concurrent alle topposities heeft?

Google neemt ruim 200 factoren mee met de beoordeling van je website voor de zoekresultaten. Het is daarom niet eenvoudig om dit direct te verbeteren. Door onze ervaring weten we wat helpt en wat niet helpt. Bij ons loop je ook geen risico op de gevreesde google penalty (waarbij Google je uit de zoekresultaten haalt of extreem laag zet) omdat wij nauwlettend de spelregels van Google volgen.

Wij bieden je een gratis quickscan aan waarbij we je website langs gaan op het gebied van SEO. Daarnaast geven we je een advies op maat specifiek voor jouw website en doelgroep. Belangstelling?

Lees meer

SEA – Zoekmachine-adverteren

Met SEA betaal je per klik om in de zoekresultaten te verschijnen. Een geweldig kanaal omdat je (in tegenstelling tot seo) direct resultaat ziet en meet. Maar helaas wordt het veel te vaak niet goed ingezet. De reden hiervan is meestal een ongeorganiseerde campagnestructuur, verkeerde targeting en irrelevante zoektermen.

Webba is Google Partner en Google gecertificeerd op het gebied van SEA. We zorgen voor optimaal rendement en optimaliseren de campagnes door middel van data zo dat er steeds meer succes behaald wordt.

Heb je een regionale doelgroep? Wij zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld alleen in Drenthe gevonden wordt. Of een andere targeting natuurlijk.

Lees meer

Social Media

Ook met Social Media helpen we je graag. Voor veel branches heeft social media een stijgende ROI. Facebook is het kanaal dat het meest volwassen is op dit moment, maar juist via instagram en linked-in stijgen de kansen. Waar social media eerder alleen geschikt was voor engagement, zien we nu ook een stijgende conversie uit de social kanalen.

Webba is gespecialiseerd in verschillende social media kanalen. Vaak bieden wij social media aan in combinatie met e-mailcampagnes.

Lees meer

Conversie-optimalisatie

Een ander belangrijk onderdeel van online marketing is conversie-optimalisatie Doordat wij als internetbureau opereren is er meer dan genoeg technische kennis in huis om de website door middel van a/b testing en mousetracking keer op keer te optimaliseren. We onderzoeken waar bezoekers afhaken en wat juist goede triggers zijn voor bezoekers om een aankoop of aanvraag te doen.

In sommige gevallen is dit de eerste stap voor onze klanten. Je kunt namelijk wel door middel van andere kanalen bezoekers trekken naar je website, als ze niet doen wat jij wilt op je website, dan heb je er niet veel aan. Daarom nemen wij voor onze klanten nauwkeurig de website door om te zien of er in het aankoopproces geen conversiekillers zitten.

Het beste rendement haal je door doorlopend de website te laten optimaliseren. Door veranderingen te testen zul je namelijk steeds betere prestaties behalen met je website. 2x zoveel bezoekers of een 2x zo hoog conversiepercentage betekent nagenoeg hetzelfde.

Lees meer

Overige online marketing diensten Drenthe

Online marketing houdt niet op bij deze vier kanalen. Afhankelijk van het bedrijf zien we ook kansen in e-mail marketing, affiliate marketing en display advertising. Een conbinatie tussen verschillende kanalen is goed mogelijk en bevelen we zelfs vaak aan omdat dit elkaar versterkt. Bijvoorbeeld: meer relevante bezoekers d.m.v. SEA zorgt naast meer bestellingen/aanvragen ook voor meer kansen om e-mailadressen te verzamelen waar met een goede mailcampagne extra omzet uit kan komen.  Bekijk hier een overzicht met onze online marketing diensten 

Diensten online marketing

Kom langs

De klanten van Webba komen uit heel Drenthe. Zo werken we voor bedrijven in Emmen, Assen, Hoogeveen, Klazinaveen en Coevorden. Ruim 1.000 klanten zijn tevreden met ons werk en we laten elke dag zien dat online scoren mogelijk is.

Kom langs op ons kantoor in Emmen of Hoogeveen voor een kop koffie en we geven je een gratis uitgebreid advies.