Eshuis Wams

Al drie generaties tevreden klanten

Wat? Website
Voor wie? Eshuis Wams
50 jaar ervaring

Eshuis Wams, al meer dan 50 jaar ervaring, service, kwaliteit en flexibiliteit. Door de service van Eshuis Wams zijn zij jouw partner in alle disciplines binnen de installatietechniek.

”Klimaat & installatietechniek”

Duidelijk, eenvoudig en fris

Eshuis Wams was op zoek naar een bedrijf voor de realisatie van een nieuwe website. Hierbij waren ze op zoek naar een eenvoudig, duidelijk en fris design. Het belangrijkste is dat de bezoekers van de website makkelijk en snel contact kunnen opnemen met het bedrijf. De Unique Selling Points van het bedrijf moeten bovenaan de vouw komen en het moet in een oogopslag duidelijk zijn welke diensten aangeboden worden.

Aantrekkelijk design

Met deze opdrachten werden onze designers aan het werk gezet. Het eenvoudige gedeelte van het design is terug te vinden in de minimale content. Niet te veel afleidingen. Daarnaast is alle content wel duidelijk en maakt de rode kleur van de huisstijl het geheel tot een frisse verschijning.

Functionele blokken

Het simpele maar strakke design van de verschillende blokken creƫert duidelijkheid. Er zijn geen elementen in de website die aanvoelen alsof ze niet thuis horen op hun plek. Dat maakt het voor de websitebezoeker een plezierige en soepele ervaring. De verschillende blokken zijn zo gebouwd dat ze eenvoudig aan te passen zijn.

Teamwork als een (web)baas

Joost Botter Senior UI/UX designer
Ward Pieters Full stack developer

Rohill

Rohill arrow previous project