Rohill Engineering

Veilige online communicatie

Wat? Website
Voor wie? Rohill
Openheid en flexibiliteit

Rohill engineering biedt sinds 1974 veilige netwerken aan. Rohill streeft ernaar om iedereen te voorzien van veilige online communicatie mogelijkheden. Ze zijn toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit systemen en stralen openheid en flexibiliteit uit.

”Flexibele oplossingen”

Gevoel en sfeer

Het gevoel en de sfeer van de website zijn de belangrijkste onderdelen. Rohill wil met de website een veilige sfeer overbrengen en wil uiteraard de huisstijl terug zien. Daarnaast moet de website toekomstgericht zijn en moet de focus volledig liggen op het maatwerk dat Rohill levert.

Rustig design

De designers hebben ervoor gekozen om geen witte vlakken te gebruiken in de website. De website is donker en straalt hiermee rust uit. Het groen en oranje uit de huisstijl komen subtiel terug en zijn vooral bedoeld om opvallende koppen en CTA’s te maken. Binnen het design is genoeg plek voor passende afbeeldingen die ervoor zorgen dat de website de gewenste sfeer krijgt.

Eenvoudig te managen

Door gebruik te maken van het WordPress CMS is het makkelijk voor de medewerkers van Rohill om de website zelf bij te houden. Daarnaast is de website in twee talen beschikbaar door het inzetten van een plug-in. Ook de verschillende talen zijn makkelijk te beheren door Rohill zelf.

Teamwork als een (web)baas

Bernard Visscher Technisch directeur
Joost Botter Senior UI/UX designer

De Viermaster

De Viermaster arrow previous project