Fonville Schoonmaakbedrijven

Uitblinken in schoonmaak

Wat? Realisatie websites en Uitblinkers app
Voor wie? Fonville Schoonmaakbedrijven
Wanneer? 2021

Samen uitblinken

De missie van Fonville is duidelijk: samen uitblinken. Fonville is een landelijke schoonmaakorganisatie met een sterk regionaal karakter. De deskundige, klantgerichte en flexibele medewerkers zorgen voor de beste resultaten.

Fonville Schoonmaakbedrijven

Verschillende kanalen

Een corporate site, een vacature site en een app. Dat is wat ze bij Fonville voor zich zagen. Drie verschillende kanalen om verschillende doelgroepen mee te bereiken. Belangrijk was dat de drie afzonderlijke projecten naadloos op elkaar aan zouden sluiten. De frisse huisstijl moet terugkomen in de websites en de app om herkenning te creëren.

Huisstijl is key

Drie verschillende projecten met elkaar verbinden. Dit hebben we gedaan door de huisstijl te verwerken in al deze projecten. De strakke uitstraling van de websites in combinatie met de lichte kleuren geeft precies de sfeer weer zoals je die terug wilt zien op een website voor een schoonmaakbedrijf. De app combineert de beide websites en is ontwikkeld in dezelfde stijl.

De corporate site

Voor Fonville was het belangrijk om alle uitingen met het eigen personeel te doen. Daarom zie je op de website enkel foto’s terug met eigen werknemers van het bedrijf. Deze persoonlijke touch zorgt er samen met de frisse huisstijl voor dat de website perfect aansluit bij de missie van Fonville: samen uitblinken.

De vacature site

Aan het werk bij Fonville? Neem dan een kijkje op werkenbijfonville.nl. De professionele en schone uitstraling van de website geeft je direct een goede impressie van de sfeer binnen het bedrijf. Door op de homepagina een uitgebreide zoekfunctie neer te zetten is het mogelijk voor potentiële sollicitanten om direct naar de juiste functie te gaan.

De app

Voor de mensen die altijd onderweg zijn en toch de schoonmaak van bijvoorbeeld hun kantoor willen regelen. Een handige app waar meerdere onderdelen van beide websites in terugkomen. Met de Fonville app ontvang je als eerste de nieuwe vacatures, kan je alle diensten bekijken en neem je makkelijk contact op.

“Blinkend schoon”

Teamwork als een (web)baas

Joost Botter Senior UI/UX designer
webba-onze-webbazen-frank
Frank Meier Front end developer

Houkes

Houkes arrow previous project