Houkes

Het geheel is meer dan de som der delen

Wat? Logo, website, online marketing
Voor wie? Houkes
Wanneer? December 2021
Professioneel, deskundig en betrokken

Houkes is professioneel, deskundig en betrokken in: budgetbeheer, bewind, mentorschap, curatele en PGB beheer. Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer is inmiddels al meer dan 15 jaar een vertrouwde plek als het gaat om financiƫle hulp.

Houkes

Rustige uitstraling

De uitdaging bij de website van Houkes was het overbrengen van een rustige en professionele sfeer. Mensen die op zoek moeten naar een bewindvoerder kunnen niet veel extra triggers gebruiken zoals een slechte en trage website.

Kleurenspel

Op de website van Houkes wordt veel gebruik gemaakt van witruimte. Op deze manier blijft de website overzichtelijk en rustig. Direct op de homepagina kun je zonder te scrollen bij alle diensten terecht komen met een enkele klik. De verschillende kleuren zijn uitgekozen om de rustige sfeer te waarborgen.

Moeilijk te overtuigen

Hoe overtuig je mensen om contact op te nemen met een bewindvoerder? Je moet al snel oppassen met wat je zegt want anders sla je de plank volledig mis. Met dit in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan en hebben we een passende strategie bedacht om de naamsbekendheid van Houkes te verbeteren. Daarnaast voeren we ook nog SEO werkzaamheden uit met zichtbaar mooie resultaten.

Teamwork als een (web)baas

webba-onze-webbazen-melvin
Melvin Brandjes UI/UX designer
webba-onze-webbazen-frank
Frank Meier Front end developer
webba-onze-webbazen-kirsten
Kirsten Picek Sales & Marketingmanager
Tom Jonkman
Tom Jonkman Online marketeer

Tandarts Wittenberg

Tandarts Wittenberg arrow previous project