Houkes

Het geheel is meer dan de som der delen

Wat? Logo, website, online marketing
Voor wie? Houkes
Wanneer? December 2021
Professioneel, deskundig en betrokken

Houkes is professioneel, deskundig en betrokken in: budgetbeheer, bewind, mentorschap, curatele en PGB beheer. Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer is inmiddels al meer dan 15 jaar een vertrouwde plek als het gaat om financiële hulp.

Houkes

Frustratie beperken

Vragen om hulp is al lastig genoeg. Daar hoeft geen extra frustratie meer bij voor de websitebezoekers van Houkes. De uitdaging bij dit project is het overbrengen van een rustige en professionele sfeer. Een sfeer die potentiële cliënten niet afschrikt. Mensen die uit zichzelf of met enkele aansporing op zoek gaan naar een bewindvoerder hebben geen behoefte aan extra triggers zoals een trage of drukke website.

Kleurenspel

Met die gedachte in het achterhoofd is het design gemaakt. In het design wordt veel gebruik gemaakt van rustige kleuren als donkerblauw en zacht rood. In combinatie met de aanwezige witruimte zorgt dit voor een rustige uitstraling. Zonder te scrollen weet je welke diensten worden aangeboden door Houkes en kan je doorklikken naar de gewenste dienst.

Moeilijk te overtuigen

Hoe overtuig je mensen om uit zichzelf contact op te nemen met een bewindvoerder? Je moet al snel oppassen met wat je zegt want anders sla je de plank volledig mis. Met dit in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan en hebben we een passende strategie bedacht om de naamsbekendheid van Houkes te verbeteren. Daarnaast voeren we ook nog SEO werkzaamheden uit met zichtbaar mooie resultaten.

Teamwork als een (web)baas

Melvin Brandjes Senior UI/UX designer
webba-onze-webbazen-frank
Frank Meier Front end developer
Kirsten Picek Directeur marketing & sales
Tom Jonkman Online marketeer

Tandarts Wittenberg

Tandarts Wittenberg arrow previous project