Stichting de Toegang

Veilige interne communicatie

Wat? Intranet
Voor wie? Stichting de Toegang
Toegankelijke hulp

Maak jij je zorgen over je vader, je kind of je financi├źn? Je kan met al je vragen terecht bij Stichting de Toegang. Zij kijken samen met jou naar een zo goed mogelijke oplossing voor jouw vraagstuk. Stichting de Toegang staat voor toegankelijke hulp en passende antwoorden.

Veilige interne communicatie

Interne communicatie

Voor Stichting de Toegang hebben wij een intranet mogen ontwikkelen. Dit intranet wordt gebruikt voor de interne communicatie van de stichting. Binnen het intranet vinden we meerdere functionaliteiten die nodig zijn om de medewerkers van de stichting op de hoogte te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld opties om het laatste nieuws te bekijken en om een bepaald thema in te duiken.

Veel documentatie

Binnen het intranet moest een grote hoeveelheid documenten verwerkt worden. Deze documenten zijn opgedeeld in verschillende categorie├źn en zijn in de bijpassende sub kopjes te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld binnen het intranet alles vinden over jeugd, HR of beleid & wetgeving.

Overzichtelijke planning

Daarnaast was het belangrijk dat er een overzichtelijke agenda aanwezig was. Waarop niet alleen de belangrijke meetings te zien zijn maar ook leuke data zoals de verjaardagen van verschillende medewerkers. Binnen het intranet is het mogelijk om een foto toe te voegen aan je profiel en kan je een klein verhaaltje over jezelf delen. Dit zorgt voor een persoonlijke sfeer.

Teamwork als een (web)baas

Arnie Schrage Lead developer & Projectmanager
Joost Botter Senior UI/UX designer

ELSE applicatie

ELSE applicatie arrow previous project