Kieft

Alles voor op kantoor

Wat? Website
Voor wie? Kieft All Office
Alles voor op kantoor

Kieft all office, alles voor op kantoor. En daarmee bedoelen ze ook echt alles. Want of het nu gaat om kantoorartikelen, de inrichting van de vergaderruimte of beveiliging van het bedrijfsnetwerk, bij Kieft ben je aan het juiste adres.

”Wij laten bedrijven werken”

Een opfrisser

De oude website van Kieft was toe aan een opfrisbeurt. Hiervoor zijn ze bij ons terecht gekomen. Voor Kieft was het belangrijk dat de huisstijl terug zou komen in de website en dat de zakelijke uitstraling direct herkenbaar is. Waar Kieft zich onderscheid met andere zaken voor kantoorartikelen is dat je bij Kieft in een keer de volledige inrichting kan laten doen.

Cases

Het is belangrijk dat potentiƫle klanten het werk van Kieft kunnen bekijken zonder daarvoor naar verschillende kantoren toe te hoeven rijden. Daarom moet er een uitgebreide cases pagina komen. Deze pagina geeft verschillende categorieƫn weer en zorgt ervoor dat de bezoeker direct kan sorteren. Is de bezoeker zelf op zoek naar IT oplossingen? Dan kan deze met een enkele klik uitkomen bij projecten die aansluiten bij de eigen wens.

Nieuwsartikelen

Daarnaast vindt Kieft het belangrijk om de aanwezige kennis te delen met bezoekers. Wanneer een websitebezoeker op zoek is naar informatie over een bepaald onderwerp dan kan deze informatie terug gevonden worden op de website van Kieft. Zo zorgen ze ervoor dat de bezoekers niet naar een andere website hoeven.

Teamwork als een (web)baas

Max Klumper Front end developer
Melvin Brandjes Senior UI/UX designer

Intranet de Toegang

Intranet de Toegang arrow previous project