VPCO de Viermaster

Leren wat ertoe doet

Wat? Job marketing
Voor wie? VPCO de Viermaster
Spelenderwijs leren

Dé vereniging voor Protestants Christelijk onderwijs. De Viermaster is een jonge en dynamische vereniging en heeft maar liefst 8 basisscholen onder haar beheer. De Viermaster is voor ieder kind een veilige plek om spelenderwijs te leren en op te groeien.

”Goed onderwijs, goed bestuur”

Samenwerking

In samenwerking met Bureau Blinkers is de Viermaster bij ons uitgekomen voor het vullen van vacatures. Ook in de onderwijssector is er een flink tekort aan personeel en zie je soms juffen en meesters meerdere klassen tegelijk les geven. VPCO de Viermaster was op zoek naar een partij die ervoor kan zorgen dat de vacatures zichtbaar worden en worden gevuld.

Wervingsvideo

Bureau Blinkers had voor de Viermaster al een wervingsvideo gemaakt. Deze video was goed in te zetten tijdens het gehele proces. De video laat goed zien hoe de werksfeer binnen de scholen van de Viermaster is. Dit is dan ook een van de belangrijkste onderdelen voor de Viermaster naast de christelijke overtuiging.

Nieuwe collega’s

Nog net voor de zomervakantie zijn de eerste posities ingevuld. De openstaande vacatures hebben aanzienlijk meer bezoekers en worden goed bekeken. De resultaten van de advertenties spreken voor zich. Zo heeft de Viermaster al meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen en gaan we verder met het vinden van nog meer nieuwe talenten.

Teamwork als een (web)baas

Kirsten Picek Directeur marketing & sales
Nick Schonewille Online marketeer
Melvin Brandjes Senior UI/UX designer

De Westerkim

De Westerkim arrow previous project